ElbilerTophistorie

MG4 er landet i en billig(ere) variant

Kan du leve med kortere rækkevidde og lavere ladeeffekt, kan du nu få den billigere Nordic Edition af elbilen MG4.

MG Motor Danmark kan nu tilføje yderligere en variant til MG4 paletten. Den har hidtil udelukkende kunnet bestilles i en Luxury-variant. Men nu tilbydes bilen nu også i en Nordic Edition, der med en startpris på 250.000 kroner er 35.000 kroner billigere end Luxury. Til gengæld skal man gå på kompromis med både rækkevidde og ladetid.

Rygterne vil i øvrigt vide, at der allerede i første halvår 2023 også er en MG4 performance model på vej til line-up’et.

I forhold til Luxury er der, naturligvis, skåret ned på standardudstyret. Men de største kompromiser handler om batteriet. Hvor Luxury har et 64 kWh batteri med en rækkevidde på 435 kilometer, har MG4 Nordic Edition et 51 kWh batteri. Det giver en 359 kilometers rækkevidde ifølge WLTP.

Den har også en lavere ladeeffekt, både hjemme i garagen og på farten. Nordic Edition kan lade med bare 3,6 kW AC og 117 kW DC. Til sammenligning har Luxury en ladeeffekt på 11 kw / 135 kW (AC/DC).

Mange af de avancerede førerassistentsystemer er også barberet væk. Blandt andet vognbaneskifteassistent, Blindvinkel overvågning og Fastholdelse af vognbane (ikke at forveksle med Vognbaneassisten, der er med i pakken).

Forskellene mellem de to varianter, Luxury og Nordi Edition, kan ses i detaljer på MG’s hjemmeside.

MG4 Nordic Edition vil ligesom Luxury modellen kunne fås i farverne, Pebble Black, Dover White, Medal Silver, Andes Grey, Diamond Red, Brighton Blue og FizzyOrange.

Begge varianter kan bestilles nu og forventes leveret i første halvår 2023.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.