Gadgets

Microsoft inviterer til Surface event i New York

Microsoft holder Surface event til oktober. Kan dette være eventet, hvor vi ser den mytologiske Surface-enhed med dobbeltskærm for første gang?

Microsoft holder et specielt Surface-event i New York den 2. oktober. Invitationerne er sendt ud til pressen. Der spekuleres i, om Microsoft vil benytte lejligheden til at afsløre den berygtede enhed med dobbeltskærm, som har været rygtet i årevis.

Ifølge The Verge er Microsoft allerede begyndt at demonstrere enheden, der går under kodenavnet “Centaurus” internt i organisationen. Den er lavet som et flagskib, der skal bane vej for en ny bølge af tablets og bærbare med dobbeltskærme, skriver nyhedstjenesten.

Tidligere har der været rygter om, at enheden vil være udrustet med to 9-tommer skærme i 4:3-format. Der har også været snak om, at man vil kunne installere Android apps på enheden, men det vil være en underminering af Microsofts egen Universal Windows Platform.

I fald enheden vises frem, vil den sandsynligvis ikke være klar til markedet. Kilder fortæller, at Centaurus har planlagt lancering i løbet af 2020. Enheden vil angiveligt være baseret på Microsofts nye Windows Core OS (WCOS) operativsystem, der er en letvægtsudgave af Windows udviklet til Chromebook-lignende enheder. 

Surface
Invitationen til Microsofts Surface-event i Oktober.

Nye Surface-maskiner

Det er efterhånden ved at være tradition, at Microsoft viser nye enheder i oktober måned. Under årets event forventes det, at de eksisterende enheder opdateres. Surface Book trænge til en opdatering, mens Surface Laptop og Surface Pro-hardwaren gættes at få USB-C.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.