fbpx

 

 

 

 

GamingTophistorie

Microsoft bekræfter: Xbox Live skifter navn til Xbox Network

Microsoft har netop udmeldt, at Xbox Live skifter navn til Xbox Network.

Det nye navn dukkede først op for nylig i Xbox-dashboardet for beta-testere, hvor videoklip blev uploadet til “Xbox Network” i stedet for Xbox Live. Microsoft har nu bekræftet navneændringen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

“‘Xbox Network’ henviser til den underliggende Xbox-onlinetjeneste, som blev opdateret i Microsoft Services-aftalen. Ændringen fra ‘Xbox Live’ til ‘Xbox Network’ er beregnet til at skelne den underliggende tjeneste fra Xbox Live Gold-medlemskaber.”

Lyder det fra en talsmand fra Microsoft.

Microsoft har brugt Xbox Live, til at henvise til sin underliggende Xbox-tjeneste, siden den oprindelige lancering for 18 år siden. Dette slutter dog nu.

Det første rygte om en mulig navneændring, dukkede op tilbage i august 2020, efter Microsoft opdaterede sin serviceaftale. På dette tidspunkt nævnte Microsoft, at de ikke ville omdøbe tjenesten og ikke havde nogen planer om at skrotte Xbox Live Gold. I stedet meddelte Microsoft en større prisstigning på Xbox Live Gold, som hurtigt gav bagslag, grundet mange utilfredse brugere. Virksomheden endte derfor med at annullere prisstigningen.

Microsoft planlægger nu at droppe abonnementskravet til free-to-play spil på Xbox Network i de kommende måneder. Gratis spil, såsom Call of Duty: Warzone og Fortnite, vil derfor ikke kræve Xbox Live Gold, når ændringen træder i kraft. Microsoft har endnu ikke bekræftet, præcis hvornår “betalingsmuren” fjernes.


Læs også: Sony løfter sløret for VR-controllerne til PS5

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button