×
TeknologiTophistorie

MobilePay åbner for brugerbetaling

Chefen for Mobilepay i Danmark åbner for, at danskerne skal betale, når de vil overføre penge til hinanden.

Igennem ti år har det været gratis at overføre penge til andre privatpersoner via MobilePay. Men det kan snart være slut. I et interview med Børsen åbner Claus Bunkenborg, der er chef for Mobilepay i Danmark, nemlig for, at danskerne skal betale, når de vil overføre penge til hinanden.

Udmeldingen kommer i halen på et regnskab, der viser et massivt underskud på 342 millioner kroner i 2022.

Claus Bunkenborg forestiler sig en model, hvor nogle dele af MobilePay er gratis. Men hvor man skal betale for at bruge samtlige tjenester.

MobilePay har 4,4 millioner brugere og har alle dage været en stor succes. Alene i 2021 blev der overført mere end 160 milliarder kroner via tjenesten.

Alligevel har selskabet længe kørt med underskud. Så sent som i februar måned måtte selskabet slukke for deres WeShare-app, fordi den var for dyr at holde kørende.

Vipps MobilePay kom til verden 1. november som en fusion mellem de to selskaber og brands. De har over 11 millioner brugere, over 400.000 butikker og webshops som betalingssteder og kunder, og 650 medarbejdere.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.