Gaming

Mød esportsstjernerne fra Astralis i Fields

Forud for Blast Pro Series i Royal Arena, kan fans møde Astralis-holdet i Fields, hvor der også er verdenspremiere på Astralis BrandGlass

Blast pro series bliver sparket i gang på fredag, men inden da er det muligt for fans at komme helt tæt på esportsstjernerne fra Astralis i Fields. Der vil nemlig blive afholdt et stort fan-event på torsdag den 23. november klokken 15-17.

PanzerGlass og Astralis har i samarbejdet udviklet en ny type panserglas til smartphonen, som de kalder Astralis BrandGlass. Det vil blive fremvist til eventen, hvor det er muligt at købe og få monteret den nye beskyttelse til mobilen. Der vil ydermere blive uddelt goodiebags til de første 500, og så vil Astralis spille det nye unikke PanzerGlass map live på scenen.

En ny generation af panserglas

”BrandGlass er den næste generation af skærmbeskyttelse. Det er en ny måde at vise et personligt tilhørsforhold til en sportsstjerne, en virksomhed, et fashion brand eller en organisation, hvis værdier man spejler sig i. Oven i hatten får du en unik beskyttelse af et meget dyrt produkt, fx en ny iphone X,” forklarer Michael Brønd, der er Head of Global Marketing hos PanzerGlass i en pressemeddelelse.

Astralis er et kvalitetsstempel

”Vores produkter er kendt for fremragende kvalitet og lang levetid. Og med Astralis som en integreret del af produktet får vi et visuelt stempel, der forhåbentlig kan være med til at åbne døren til nye kunder især indenfor esport-markedet verden over,” forklarer han yderligere.

Eventen I Fields er på torsdag klokken 15-17, og Blast pro series foregår i Royal Arene den 24-25 november.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.