ElbilerTophistorie

Musk: Tesla hjælper gerne konkurrenterne

Tesla regnes af mange for at være langt foran i udviklingen af elbiler – og i særdeleshed i udnyttelsen af batteriet. Både Volkswagen, Volvo og andre konkurrenter har indrømmet, at den amerikanske elbilproducent er adskillige år foran alle andre.

Topchefen fra Volkswagen, Herbert Diess, skrev i april måned i en intern mail, at Tesla er langt foran både VW og ”enhver anden bilproducent”. I mailen skriver Diess også, at Tesla giver ham ”hovedpine”.

Men ifølge Teslas CEO og grundlægger, Elon Musk, er Tesla mere end villige til at hjælpe deres konkurrenter. I et Twitter-indlæg på et spørgsmål om de kæmpende elbilproducenter, svarer Musk, at de hellere end gerne vil hjælpe dem, der vil lave elbiler.

”Tesla er åben for licenssoftware og for at levere drivlinjer og batterier. Vi prøver bare at fremskynde bæredygtig energi og ikke knuse modstanden,” skriver Musk.

Det er dog ikke al Teslas teknologi, Musk vil sælge til konkurrenterne. I et opfølgende tweet fortæller Musk, at “ingen nogensinde får adgang til vores tophemmelige fart mode“.

Fart mode blev introduceret i starten af sidste år …. videoen nedenfor forklarer, hvad den handler om.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.