×
NetflixTophistorie

Netflix føjer Rumlig Lyd til langt flere titler

Premium-abonnenter hos Netflix kan nu downloade på flere enheder og nyde langt flere film og serier i Rumlig Lyd.

Midt i al debatten om stramninger af kontodeling, har Netflix serveret en række nyheder til de seere, der har Premium-abonnement. Først og fremmest er Netflix nu klar til at rulle Rumlig Lyd ud til langt flere film og serier. Funktionen blev introduceret i juli sidste år, men kun på et begrænset antal titler. Dernæst er antallet af enheder, der kan downloade titler, blevet øget fra fire til seks.

I en pressemeddelelse fortæller Netflix, at mere end 700 af de mest sete titler fået Rumlig Lyd. Herunder Stranger Things, The Watcher, Wednesday og Knives Out: Glass Onion. Den bliver også tilføjet til populære nye titler, når de udkommer, herunder YouYour Place or MineLuther: The Fallen Sun og Tour de France

Rumlig Lyd er en funktion, der kan efterligne surroundlyd ved hjæp af stereohøjttalere eller hovedtelefoner på tværs af en række enheder uden at kræve speciel surroundudstyr.

Læs også: Sådan vil Netflix forhindre kontodeling.

Selv om Netflix også kalder den nye teknologi for Rumlig Lyd (spatial audio), må den dog ikke forveksles med Apple-varianten, der udelukkende fungerer med Apples hovedtelefoner (samt Beats, som Apple også ejer). 

Netflix Spatiel Audio er nemlig baseret på Sennheisers Ambeo-teknologi, der giver samme oplevelse, men er langt mere “åben”, idet den ikke er forbeholdt specifikke produkter. Den fungerer på både tv’et, computere, tablets og smartphones.

Netflix har offentliggjort en kort video, der viser, hvad det nye lydformat kan præstere. Den kan du se herunder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.