NetflixTophistorie

Netflix vil give snyltere mulighed for billigt abonnement

I håb om at omvende snyltere tester Netflix et nyt og væsentligt billigere abonnement til personer uden for husstanden.

Netflix tester i øjeblikket et nyt tiltag, der skal begrænse deling af abonnementer mellem venner og familie. Våbnet er et “under-abonnement”, hvor man til billigere penge bliver knyttet som sekundær bruger til det oprindelige abonnement. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Det nye “snylter-abonnement” testes i øjeblikket i Chile, Costa Rica og Peru. Det er muligt at tilknytte to personer uden for husstanden til det oprindelige abonnement.

Prisen er, i Costa Rica, på tre dollars – godt 20 kroner – for hver ekstra bruger, der tilknyttes. Altså væsentlig billigere end et “helt” abonnement. Netflix hævede priserne på disse i starten af marts.

En anden vej frem …

Deling af abonnement har altid været en udfordring for streamingtjenesterne. Men hvor Netflix konstant har forsøgt at bekæmpe det, har en tjeneste som Disney+ en anden tilgang. De har offentligt sagt, at de forventer, at kunderne deler deres konti. I stedet har de lavet tiltag, der forbedrer servicen, hvis man betaler. Eksempelvis Groupwatch-muligheden for at se serier sammen, selv om man befinder sig fysisk hver for sig.

GroupWatch gør det muligt at oprette “sessioner” med op til syv deltagere, der kan se det samme på hver sin enhed, uafhængig af lokalitet. Det fungerer på tværs af web, mobil, tilsluttede tv-enheder og smart tv’er og deltagerne kan dele reaktioner i realtid.

Det “eneste”, der kræves for at være med, er, at hver deltager har sit eget abonnement på Disney+. Det virker altså ikke med dem, man deler sit abonnement med.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.