GadgetsTophistorie

Nettet går bananas over Tesla-shorts

Det startede som en joke, men nu har Tesla sat sine "short shorts" til salg på nettet formedelst 500 kroner – og de er næsten allerede udsolgt.

Tesla-bossen Elon Musk har i årevis truet med at lave et sæt “short shorts”, for at joke med de investorer, der har tabt eksorbitante summer på at shorte Tesla – altså satset penge på, at selskabet mistede værdi. Men nu har Tesla gjort joken til virkelighed og sat Tesla-shorts til salg.

Shortsene er Tesla-røde og på fronten bærer de Tesla-logoet, mens bagsiden prydes af ordnet ‘S3XY’ – de fire modelnumre på selskabets biler.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Søndag tweetede Musk, at shortsene var sat til salg på Teslas offcielle hjemmeside – med en prislap på $69.420, hvilket ligner en kæk henvisning til den af Musks egne dumheder. I 2018 tweetede han nemlig, at han overvejede at købe alle aktier og tage Tesla af børsen – til en pris per aktie på 420 dollars.

Du skal dog skynde dig, hvis du vil sikre dig et par Tesla-shorts; trods en pris på over 500 kroner per par, bliver shortsene revet væk og i skrivende stund er der kun størrelse XL tilbage på websitet.

Efter Musks tweet fik shoppen så massivt mange besøgende, at den ikke kunne håndtere de mange ordrer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tilbage i 2018 sendte Elon Musk en kasse med shorts til David Einhorn, en kendt hedde fund manager som havde shortet Tesla. Nu er joken blevet til et virkeligt produkt …

Back to top button