×
Gadgets

Nokia lancerer (endelig) deres Steel HR semi-smartwatch

Allerede sidste år skulle Steel HR fra Nokia have været på gaden, men bedre sent end aldrig - nu er det i hvert fald klar til forudbestilling

Steel HR, der skulle være et af de første wearables brandet Nokia, blev oprindeligt introduceret for over et år siden – inden Nokia overtog Withings, firmaet der oprindeligt ville producere uret. Siden er det altså rebrandet Nokia, og nu kommer det endelig på gaden. Eller rettere, du kan i hvert fald forudbestille det.

Hybrid med pulsmåler

Steel HR er ikke et klassisk smartwatch med en stor skærm på forsiden – det er i stedet en hybrid, hvor en stor analog skive har en lille digital skærm der indikerer nogle data – og så en hel stak forskellige sensorer indeni. Der er blandt andet blevet plads til skridttæller og pulsmåler.

Appen er hjernen

Oplysningerne Steel HR samler sammen præsenteres i appen som findes både til iOS og Android. Eftersom der ikke er nogen skærm, bliver alt samlet her – hvilket dog er tilfældet for langt de fleste fitnesstrackere, hvilket basalt set er, hvad Steel HR er.

Uret kan forudbestilles er for 189,95€ eller ca. 1.413 kr.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.