fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Nokia lancerer (endelig) deres Steel HR semi-smartwatch

Allerede sidste år skulle Steel HR fra Nokia have været på gaden, men bedre sent end aldrig - nu er det i hvert fald klar til forudbestilling

Steel HR, der skulle være et af de første wearables brandet Nokia, blev oprindeligt introduceret for over et år siden – inden Nokia overtog Withings, firmaet der oprindeligt ville producere uret. Siden er det altså rebrandet Nokia, og nu kommer det endelig på gaden. Eller rettere, du kan i hvert fald forudbestille det.

Hybrid med pulsmåler

Steel HR er ikke et klassisk smartwatch med en stor skærm på forsiden – det er i stedet en hybrid, hvor en stor analog skive har en lille digital skærm der indikerer nogle data – og så en hel stak forskellige sensorer indeni. Der er blandt andet blevet plads til skridttæller og pulsmåler.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Appen er hjernen

Oplysningerne Steel HR samler sammen præsenteres i appen som findes både til iOS og Android. Eftersom der ikke er nogen skærm, bliver alt samlet her – hvilket dog er tilfældet for langt de fleste fitnesstrackere, hvilket basalt set er, hvad Steel HR er.

Uret kan forudbestilles er for 189,95€ eller ca. 1.413 kr.

 

Back to top button