×
StreamingTophistorie

Nordisk Film er klar med abonnementsordning til biografen

Nordisk Film lancerer i dag et nyt tilbud, som skal lokke publikum i biografen. Køb et abonnement og få fri adgang til samtlige film.

Biograferne har kæmpet med at få publikum tilbage i biograferne efter corona. Mange søger i stedet mod streamingtjenesterne, hvilket hver tredje dansker foretrækker.

Det vil Nordisk Film naturligvis gerne ændre på, hvorfor de i dag introducerer Unlimited. Et abonnement, som giver fri adgang til samtlige film i kædens 23 biografer på tværs af landet.

“Vi vil gerne give et tilbud til dem, som er særligt frekvente (i biografen, red.). Og samtidig så er vi også en forretning, så vi skal finde en god måde at gøre det på. Og den bedste måde er en abonnementsordning,” siger Asger Flygare Bech-Thomsen, administrerende direktør i Nordisk Film Biografer til TV 2.

Inden coronapandemien ramte blev der solgt mere end 12 millioner billetter i biograferne. Med nedlukningen faldt tallet drastisk og biografsalene har ikke ramt samme niveau igen. Samtidig så streamingtjenesterne naturligvis sit snit til at lokke med attraktive introtilbud, mens danskerne alligevel var hjemme i stuen.

Kilde: Danmarks Statistik

Hvilke fordele giver Unlimited?

  • Ubegrænset adgang til alle biograffilm i alle Nordisk Film Biografer:

Du har ubegrænset adgang til alle ordinære biografvisninger i alle 23 Nordisk Film Biografer i Danmark (find din lokale Nordisk Film Biograf her). Rabatten fremkommer helt automatisk når du booker din billet på nfbio.dk eller i NFBIO app’en.
Din ubegrænsede adgang gælder ikke på særlige typer af events (fx OperaBio), og kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabatordninger (fx Biografklub Danmark).

  • Rabat til venner/ledsagere:

Når du køber din billet online, får du helt automatisk 20 kr. rabat på din 2. billet

  • Eksklusive forpremierer og nyhedsbreve:

Du vil løbende modtage nyhedsbreve med filmnyheder, konkurrencer og -inspiration til din næste biograftur samt invitationer til eksklusive forpremierer og events.

Kilde: nfbio.dk

Prisen på abonnementet er 229,- kroner per måned. Der er en bindingsperiode på fire måneder og abonnementet er personligt. Abonnementet kan købes fra i dag den 28. november.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.