×
GadgetsTophistorie

Nothing Phone (2) introduceres i juli

Ifølge grundlæggeren bag Nothing, Carl Pei, vil Nothing Phone (2) blive præsenteret i juli måned. Vi har desuden også fået et lille smugkig på telefonen.

Efterfølgeren til Nothing Phone (1) er lige om hjørnet. Dette bekræftede Carl Pei, i et interview med Forbes. En præcis dato blev ikke nævnt, men vi hører nok mere i den kommende tid.

Tidligere blev det også bekræftet, at Phone (2) vil blive drevet af et high-end Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 chipset. Denne chip er godt nok fra sidste år, men det bliver stadig en markant opgradering over mellemklasse-chipsettet i Nothing Phone (1), samtidigt med at prisen forhåbentligt bliver holdt på et fornuftigt niveau.

Batteriet bliver også en anelse større på 4.700 mAh, kontra 4.500 mAh i Phone (1). Der er dog endnu ikke nogen information om hastigheden for opladningen.

Et lidt kryptisk smugkig på Nothing Phone (2)


Læs også: Samsung Galaxy Watch 6 Classic lækket på billeder

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.