ElbilerTophistorie

Nu åbner Nios første danske batteriskiftestation

I dag åbner Nio for deres første danske batteriskiftestation, der ligger ved Slagelse.

Nio har ved udgangen af januar indregistreret færre end 20 elbiler i Danmark. Men de bliver måske mere spændende for kunderne, når selskabets første batteriskiftestation i dag åbner i Slagelse. Her kan man skifte bilens batteri på mindre end fem minutter.

Nio har ikke officielt meldt ud, at stationen åbner, men det har Facebook-gruppen NIO Club Denmark i stedet. De oplyser også, at batteriskiftestationen allerede kan ses i Nios app.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For seks dage siden skrev Nio i app’en, at stationen var tæt på færdig:

“Danmarks første Nio Power Swap Station står næsten færdig. På millimeterpræcise mål er er Nios power team ved at lægge sidste hånd på batteriskiftestation, der vil revolutionere brugervenligheden for elbils-ejerskab”.

Her offentliggjorde selskabet også en kort video fra byggeriet, som kan ses herunder.

Nio har planer om flere batteriskiftestationer i Danmark, men vil endnu ikke afsløre, hvor de skal placeres. I september sidste år, da byggeriet af stationen i Slagelse gik i gang, sagde Anja Bruun Meineche, der er Head of User Development for Nio i Danmark:

– I løbet af de kommende år vil Nio opstille mange flere swap-stations rundt omkring i landet, hvor Nio-ejere nemt og hurtigt kan skifte til et fuldt opladet batteri i stedet for at skulle vente på at lade op.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I forvejen har selskabet åbnet stationer i både Norge og Sverige.

Nio har tre bilmodeller på menuen herhjemme, nemlig SUV’en EL7 og sedanerne ET5 og ET7. Når man køber en af Nios elbiler, kan man vælge at leje batteriet i stedet for at købe det sammen med bilen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.