Gadgets

Nu bliver iPad Pro til en “rigtig” computer

Nye rygter tyder på, at Apple bøjer sig for kravet om at kunne bruge mus med iOS enheder - i hvert fald iPad Pro

I iOS 13, der er lige på trapperne, vil du for første gang kunne bruge en mus med en iOS enhed. I hvert fald hvis den iOS enhed er en iPad Pro. Det er i hvert fald et troværdigt rygte fra redaktøren på MacStories, Frederico Viticci.

Modstanden er droppet

Egentlig har Apple altid været imod at bruge mus sammen med deres iOS enheder, da deres holdning har været, at man kan gøre alt med fingrene. Men den holdning ser det altså ud til – hvis man skal tro rygterne – at de dropper med iOS 13.

Kun til Pro

Det er især professionelle brugere der har klaget over manglen på understøttelse af mus på iPad – og med den nye iPad Pro blev behovet om muligt endnu større, da iPad Pro i den nye version har kræfter der er på niveau med – eller slår – de fleste almindelige bærbare. Kombineret med den kompakte form er det altså en perfekt bærbar – forudsat altså, at man kan bruge musen til opgaver hvor det giver mening.

Muligheden for at bruge mus skulle dukke op med den næste version af iOS 13, som lanceres på WWDC i San José i starten af juni. Du kan læse mere om WWDC og vores forudsigelser om iOS 13 her, og hvis du vil være sikker på at få alle Apple nyheder og anmeldelser af Apple produkter, så kan du give os et like på Facebook her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.