GamingTophistorie

Nu er Google Play Pass kommet til Danmark

Google Play Pass, der er en potent konkurrent til Apple Arcade, er langt om længe åbnet op herhjemme. Det koster fra 19 kroner om måneden.

Betal 39 kroner om måneden og få adgang til “hundredvis af fantastiske spil og apps”. Det er ideen bag Google Game Pass, der netop er blevet tilgængelig for danskere. Apps’ene kan bruges lige så længe du betaler for abonnementet – og både spil og apps er uden annoncer, ligesom eventuelle køb i apps er også fjernet.

Selv om Google Play Pass ligner en direkte konkurrent til Apple Arcade, er Googles tilgang en smule anderledes. Mest væsentligt så indeholder Googles abonnement både apps og spil. For det andet så giver Google ikke udviklingspenge til udviklere, der vil have apps eller spil under abonnementet. Google kræver heller ikke eksklusivitet.

Artiklen fortsætter efter annoncen


Prisen er som sagt 39 kroner om måneden, men man kan få rabat, hvis man vælger et årsabonnement i stedet. Det koster 235 kroner – så betaler man altså kun 19,50 om måneden. Familieadministratorer kan give adgang til op til fem andre familiemedlemmer

Google Play Pass åbnede i USA og en række andre lande i september sidste år. Dengang fortalte Google, at omkring to tredjedele af de titler, der er tilgængelig i abonnementet, er spil. Det er gode titler som Stardew Valley, Monument Valley, Limbo og Risk.

Blandt apps’ene finder man titler som AccuWeather og Hi-Q recorder. Et lille ikon med en multifarvet billet vil fremover indikere, om det bestemte spil eller app er en del af Google Play Pass abonnementet.

Man kan tilmelde sig en gratis prøveperiode på en måned via Google Play butikken på Android-telefoner og -tablets. Tryk på menu og vælg Play Pass.

Artiklen fortsætter efter annoncen


Back to top button