×
TeknologiTophistorie

Nu kan du game mens du cykler

Elcykel-producenten Cowboy har gjort det muligt at køre mod andre cyklister – i den virkelige verden.

Man kunne naturligvis bare mødes med to venner i den lokale park og køre om kap. Men den belgiske elcykel-producent Cowboy har introduceret muligheden for at køre om kap, selv om I ikke befinder jer på samme fysiske lokation.

De har nemlig introduceret tre nye spil, der gør det muligt at konkurrere mod andre cyklister fra den virkelige verden; Race, Burn og Push.

I Race konkurrerer du mod en anden rytter i en 500 meter sprint. I din første duel matches du med en modstander med en statistik, der matcher din egen. Men hver gang du sejrer, bliver din næste modstander en lille smule sværere.

Burn er en intens kaloriebrænder på et minut, mens Push tester din evne til at holde pedalkraften over en vis tærskel i 15 sekunder i træk.

Cowboy
Push (venstre), Burn og Race – tre nye elcykel-spil (foto: Cowboy).

Af sikkerhedsmæssige årsager er spillene ikke “live”. Du matches derimod op med en modstander, der for nyligt har gennnemført samme spil. Og netop sikkerheden er et spørgsmål, der rejser sig, og som Cowboy naturligvis har adresseret.

https://cowboy.com/products/connect“Spillene er designet med sikkerhed i højsædet, med intuitivt gameplay, der minimerer distraktion og indbygget funktionalitet, der automatisk sætter dem på pause, når ryttere stopper. Det er nemt at slukke for spillene med et enkelt tryk,” oplyser selskabet.

De fortæller også, at spillene kan sættes i gang, når man er i et “sikkert miljø”, såsom en park. Men om der er tale om en direkte geolås vides ikke.

Spillene har naturligvis også ranglister, så du kan blære dig med dine præstationer for alle andre med app’en.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.