Fremtidens HjemTophistorie

Nu kan du se Google Nest-kamerafeeds på tv’et

Google åbner langt om længe for at du kan se videofeeds fra Nest-kameraerne på din fladskærm. Der åbnes op for funktionen i denne uge.

Det er nærmest absurd, det ikke har været muligt hidtil, men bedre sent end aldrig. I denne uge får Chromecast med Google TV en opdatering, så den kan vise video fra Nest-kameraer på fladskærmen. Det oplyser Google i et blog-indlæg.

Dermed skulle det være muligt, at et videofeed popper op på tv’et, hvis der er nogen, der ringer på eksempelvis Google Nest Doorbell. Eller man kan kalde videofeeds fra andre kameraer frem på kommando.

I forvejen kan kameraerne sende feeds til deres smart displays.

Ifølge blog-indlægget virker opdateringen med Chromecast med Google TV. Der er ikke nogen oplysninger om det også virker med fladskærme, der har Google TV indbygget.

Blogindlægget bekræfter, at “alle Nest kameraer og Nest Doorbells vil være understøttet, inklusive vores seneste enheder, der blev udgivet i 2021: Nest Cam (udendørs eller indendørs, batteri), Nest Cam (indendørs, kablet), Nest Cam med projektør og Nest Doorbell (batteri)”.

Ifølge Google rulles opdateringen ud i løbet af ugen. Til oplysning er den endnu ikke kommet her på adressen.

Vil man tjekke, om den er kommet, kan man bruge Assistant til at kalde videoen frem på skærmen. Man kan benytte følgende kommando: “Hey Google, vis mig hoveddørens kamera på mit tv”. (Eller blot “Hey Google, vis mig hoveddørens kamera”, hvis man benytter fjernbetjeningen fra Chromecast med Google TV.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.