×
Gadgets

Nu kommer den enorme iPad

Som altid har Apple holdt kortene tæt på kroppen i forhold til lanceringsdato for deres nye iPad, storebror i familien, iPad Pro. Men i dag afslørede Apple så, at den nye iPad vil være at finde i butikkerne i næste uge – og at man vil kunne forudbestille den allerede fra på onsdag.

Den nye iPad Pro er en 13″ tablet, og dermed en af de allerstørste tablets på markedet. (Samsung er dog selvfølgelig klar med deres udfordring, en meget, meget stor tablet!)

For første gang vil Apple også kaste sig ud i et keyboard og en pen til deres tablet, noget Steve Jobs nok ikke ville have billiget – men på den anden side var han også arg modstander af en større iPhone, hvilket efter hans død har vist sig at være et kæmpe hit. Vi skal dog ikke forvente os at se et dansksproget keyboard lige med det første – ved lanceringen findes der kun en engelsk udgave.

iPad Pro starter ved 6.999 kr. for wifi 32GB modellen, op til 9.499 kr. for 128GB med wifi og cellular. Derudover koster pennen 829 kr.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.