DRTVStreaming

Nu kommer det nye DRTV

Allerede i næste uge åbner Danmarks Radio for adgang til en forpremiere-version af det nye DRTV, der efter planen laneres efter sommerferien.

DRTV står overfor et større redesign, der skal gøres tilgængelig for alle danskere efter sommerferien. Men allerede i næste uge åbner Danmarks Radio for en forpremiere-version af det nye DRTV, så brugerne kan se og prøve streamingtjenesten inden den endelige lancering. Det skriver DR i en meddelelse, hvor de inviterer pressen til briefing om de nye tiltag.

Ifølge DR vælger flere og flere danskere at streame tv-indhold digitalt i stedet for at se flow-tv på et traditionelt tv-apparat. Hver tredje dansker mellem 20-29 år har slet ikke et tv-apparat i husstanden – og mens danskerne bruger mindre tid foran tv-apparaterne, stiger antallet af timer, de streamer indhold.

”For at være på forkant med denne udvikling i medieforbruget, lancerer DR efter sommerferien en helt ny version af sit streamingtilbud DRTV. I næste uge åbner DR for en forpremiere-version af det nye DRTV, så brugerne kan se og prøve streamingtilbuddet, inden den endelige lancering,” skriver DR.

Under briefingen vil DR præsentere det nye DRTV, herunder hvorfor DR holder forpremiere på den nye streamingtjeneste, og hvilke nye funktioner brugerne kan forvente.

Tilbage i december sidste år øgede DRTV streaming-kvaliteten på arkivprogrammer fra 720p til 1080p Full HD – og øgede samtidig bitraten, så billedet ikke er komprimeret så hårdt. Dengang lovede de, at live-streamingen vil få samme omgang i løbet af 2019.

Briefingen vil foregå onsdag den 12. juni klokken 13.20 og iNPUT vil, naturligvis, være til stede, så hold øje med denne side for nyheder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.