TeknologiTophistorie

Nu skal kreditkortet snart frem på Instagram

Instagram vil gøre det muligt for indholdsskabere at tage betalinger for eksklusivt indhold i form af billeder, chat og videoer.

Instagram har bygget et nyt mikrobetalingsystem, der betyder, at der fremover skal betales for visse billeder og videoer. Allerede nu har en række indholdsskabere fået mulighed for at oprette posts, der kun kan ses af deres abonnenter. Ligesom der laves en chat, der kun kan benyttes af abonnenter. Det skriver Engadget.

Prisen for at få adgang til det eksklusive indhold vil være bestemt af indholdsskaberen. Den kan være alt mellem 1 og 100 dollars om måneden (cirka 7-700 kroner).

Artiklen fortsætter efter annoncen

Instagram begyndte at teste sit abonnementsystem i januar med låste historier og livestreams. Abonnenter får også et lilla badge, der vises ved siden af deres brugernavne i blandt andet kommentarer og i beskedsystemet.

Ifølge et blogindlæg er der allerede titusindevis af amerikanske indholdsskabere, der har oprettet abonnement. Men det er uvist hvornår muligheden rulles ud internationalt.

iNPUT er naturligvis også på Instagram – find vores konto her. Vi har dog ingen umiddelbare planer om at tage os betalt for indhold når og hvis vi får muligheden.

Kilde
Engadget
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.