×
Gadgets

Ny gadget laver mad på 30 sekunder

Den fungerer lidt på samme måde som kapsel-kaffe; sæt en kapsel i maskinen, vent 30 sekunder og, voila, så har du i dette tilfælde et måltid mad. Genie, som maskinen hedder, er på størrelse med en kaffemaskine og kan lave en hel stribe måltider, baseret på dehydrerede ingredienser. Den er udviklet af to israelske ingeniører og kan lave både sunde måltider og desserter.

– Måltidet kan være hvad som helst, det kan være kylling med ris, couscous med grøntsager eller endda en chokolade soufflé. Vi bruger kun naturlige ingredienser uden konserveringsmidler, fortæller Ayelet Carasso, der er den ene af opfinderne, til Reuters.

Genie benytter sig af en app til smartphones og portionerne er på 140 gram. Tap en knap i app’en, så starter madlavningen. Opfinderne arbejder med en række kokke for at udvikle opskrifter til nye madkapsler – også til folk med specifikke ønsker, såsom uden gluten. De to israelere siger desuden, at et måltid-i-en-pille også er realistisk i fremtiden.

Ideen til maskinen fik de, da de ikke kunne finde en restaurant, der ville levere mad sent på aftenen. Parret ville have en “fungerende udgave af Star Treks replicator”, som i tv-serien blev brugt til at beame mad til besætningen på USS Enterprice.

Se mere til Genie på den officielle hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.