×
GamingTophistorie

Ny milepæl: Sony har solgt 10 millioner PS5-konsoller

Sony har rundet endnu en milepæl: 10 millioner PS5-konsoller er blevet solgt siden lanceringen.

Sony har rundet endnu en milepæl: 10 millioner PS5-konsoller er blevet solgt siden lanceringen.

I en udmelding på SIE Blog, skriver Sony, at PlayStation 5 er den mest succesfulde konsol i virksomhedens historie. Den 18. juli 2021 havde Sony solgt mere end 10 millioner PS5-konsoller, siden lanceringen i november 2020.

PlayStation 5 blev lanceret midt i en stor mangel på computerchips og manglen er fortsat en faktor. Dette gør bestemt ikke bedriften mindre imponerende.

“Vi er begejstrede for at kunne meddele, at vi den 18. juli 2021 har solgt mere end 10 millioner PlayStation 5-konsoller globalt. Dette gør PS5 til den hurtigst sælgende konsol i Sony Interactive Entertainments (SIE) historie, og vi kunne ikke være mere begejstrede for den fantastiske respons fra vores fans.” Lyder det fra Veronica Rogers, SVP, Global Sales and Business Operations, på SIE Blog.

Desværre er det langt fra alle, der har formået at kunne købe en PS5 endnu. Sony har tidligere nævnt, at manglen kan fortsætte ind i 2022, grundet manglen på chips.
Læs mere om dette her: Dårligt nyt: Manglen på PlayStation 5 vil fortsætte ind i 2022

Har du endnu ikke haft heldet med dig, i jagten om at få fat på en PS5? Prøv eventuelt en af disse trackere, der holder øje med lagerstatus på flere af forhandlernes websites: ps-pris.dk og ps5.stockstatus.dk.


Læs også: OnePlus medstifter introducerer Nothing Ear (1)

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.