×
GadgetsTophistorie

Sonos Roam 2

Sonos har gjort op med forgængerens betjeningsproblemer på den nye Sonos Roam 2, der netop er lanceret.

I hælene på deres mest ventede produkt nogensinde, hovedtelefonerne Sonos Ace, kommer også en opdateret udgave af deres bærbare højttaler Sonos Roam 2. Den nye udgave er stort set identisk med forgængeren, men indeni er der (heldigvis) sket ting og sager.

Den første version fik hård kritik for elendig batterilevetid, generelle problemer med at håndtere batteriet og klodset betjening. Alle tre problemer har Sonos forsøgt at løse med den nye Roam.

I modsætning til hvad rygterne hævede, har Sonos Roam 2 ikke fået berøringsfølsomt panel, der matcher grænsefladen på Sonos’ Era 100 og Era 300 højttalerne. På den front er toeren identisk med den første.

Der, hvor der er sket lidt, er på Power-knappen. Tidligere brugte man samme knap til at skifte mellem Bluetooth og Wifi, men de to funktioner er nu adskilt i hver sin knap. En power-knap og en Bluetooth-knap. Det skulle gerne gøre den del af opsætningen lidt nemmere!

Sonos Roam 2

Ligesom forgængeren byder Sonos Roam 2 på op til 10 timers batterilevetid og automatisk Trueplay, der tilpasser lyden til omgivelserne. Den har også en IP67-rating, så den kan overleve et regnskyl.

Læs anmeldelse: Sonos Roam.

Højttaleren fås ligesom forgængeren i sort, hvid, oliven, lyseblå og orange. Og ligesom forgængeren er prisen på 1.499 kroner. Den er allerede sat til alt hos Sonos.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.