×
GadgetsTophistorie

Sonos hovedtelefoner forsinket til juni

De længe ventede Sonos hovedtelefoner, der kan bruges trådløst både ude og hjemme, forsinkes af softwareproblemer.

Der har i årevis gået rygter om, at Sonos ville udvide produktkataloget me det sæt trådløse hovedtelefoner. Nyhedstjenesten Bloomberg har længe hævdet, at de ville blive præsenteret allerede i april, men nu skriver de, at Sonos hovedtelefoner er forsinket til juni.

Årsagen til forsinkelsen skulle angiveligt være udfordringer med softwaren. Helt konkret skulle det være et problem med, hvordan hovedtelefonerne kobler sig på wifi-netværket.

I november sidste år lovede Sonos-chefen, Patrick Spence, at Sonos i løbet af 2024 ville lancere et produkt i en – for selskabet – helt ny produktkategori. Sonos præsenterer typisk nye produkter i april/maj og i august/september.

Ifølge rygterne har Sonos længe udviklet på hovedtelefoner, der sømløst kan bruges på både wifi (derhjemme) og på mobilen (Bluetooth). Hovedtelefonerne blev spottet i en tysk patentansøgning i februar måned forrige år. Sidste år opkøbte Sonos hollandske Mayht. Et selskab, der har patent på ekstremt små højttalerenheder, der kan gøre højttalere op til ti gange mindre end i dag.

Ifølge Bloomberg bliver hovedtelefonerne en direkte konkurrent til Apple AirPods Max. Det bliver af over-ear-typen og de vil få en pris på 449 dollars (3.100 kroner før moms og afgifter).

Ud over hovedtelefoner går der også rygter om, at Sonos planlægger at præsentere en settop-boks, der kan konkurrere med Apple TV.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.