×
Gadgets

Nye detaljer om Sonos-IKEA samarbejdet

Navnet bliver IKEA Symfonisk og højttalerne vil kunne integreres i din nuværende Sonos-multirumsløsning.

Som led i IKEA’s Democratic Design Days 2018 har Sonos og IKEA i dag afsløret de første spæde detaljer i det umage partnerskab mellem de to virksomheder. Navnet på den nye serie af Sonos-højttalere bliver IKEA Symfonisk og de vil kunne kobles sammen med ethvert eksisterende Sonos-system.

På Democratic Design Days bliver de første prototyper vist frem – og skal man tro den nyligt lancerede teaser-video (se ovenfor) og nedenstående tegning af den første prototype, er der tale om ret kvadratiske og minimalistiske højttalere.

IKEA Symfonisk
En tegning af den første prototype.

Ifølge en pressemeddelelse er de første prototyper kun begyndelsen på et langvarigt samarbejde, som vil munde ud i en serie af lydprodukter skabt af Sonos og IKEA.

“Tanken er at illustrere, hvor vi er på vej hen – samtidig er det alt for tidligt at vide, hvor vi ender henne. Det kommer selvfølgelig til at være højttalere med fantastisk lyd, der kan forbindes med Sonos’ multirum-lydsystem via WiFi – samtidig med, at de bliver smukt integrerede i IKEA’s sortiment”, siger Tad Toulis VP for Experience & Design hos Sonos i pressemeddelelsen.

Et af målene for samarbejdet er at sprede fantastisk lyd i mange hjem og samtidig minimere kabelrod og derved skabe plads til beboerne og en mere harmonisk atmosfære, skrives der i pressemeddelelsen.

Sonos IKEA Symfonisk kommer i handelen i løbet af 2019.

Så sent som i går lancerede Sonos sin spritnye Sonos Beam 3-i-1-højttaler i San Fransisco.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.