×
ElbilerTophistorie

Nyt foto skaber debat om Tesla Model 3 refresh

Er dette den kommende Tesla Model 3 refresh, også kendt som Project Highland? Billedet har skabt stor diskussion på Reddit.

Der har længe været rygter om, at Elon Musks tropper arbejder på en ny udgave af den seks år gamle Model 3. Nu er et billede af, hvad der hævdes at være en Model 3 refresh, blevet offentliggjort på Reddit. Det såkalte ‘project Highland’. Det har fået diskussionen om billedets ægthed til at blusse op.

Billedet viser en tydeligt opdateret front. Den er rundere, ligesom forlygterne har fået en anden form, der ligner Model S mere end 3 og Y. Desuden er de nederste tågelygter væk.

Billedet deler vandende på Reddit. Skeptikere hæfter sig ved, at der lader til at være døde insekter på køleren. Noget der indikerer, at bilen på billedet har mange kilometer på bagen. En situation, der ville være utænkelig, da bilen ikke er camoufleret.

Model 3 refresh
Her er billedet, der har skabt debat på Reddit.

Tesla har dog haft en ny bil på vejene i Californien uden camouflagemaling. I slutningen af februar blev en Tesla med ukendt design spottet og billeder af den delt på Twitter:

Nyhedsbureauet Reuters har tidligere hævdet, at Model 3 refresh / Highland vil blive præsenteret i løbet af efteråret.

Ifølge Reuters kilder vil opdateringen af Model 3 omfatte adskillige udvendige ændringer, ligesom der vil være forbedringer af bilens drivlinje.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.