fbpx

 

 

GadgetsTophistorie

OnePlus 9 Pro får endnu hurtigere trådløs opladning

OnePlus 9 Pro rygtes af få lynhurtig 45W trådløs opladning og såkaldt omvendt opladning til at lade tilbehør direkte fra telefonens bagside.

OnePlus har med efterårets 8 Pro allerede lagt sig i førerposition, når det handler om hastigheden på trådløs opladning. Men ifølge nye rygter, vil den kommende OnePlus 9 Pro være endnu hurtigere til at oplade. Ifølge Max Jambor fra websitet Voice vil 9 Pro kunne oplades med op til 45W.

OnePlus kom sent med i klubben for trådløs opladning, men til gengæld kan 8 Pro – læs vores anmeldelse her – oplade med op til 30W, hvilket betyder, at den kan oplades trådløst til 50 procent på bare en halv time. Til sammenligning kan iPhone 12 “kun” oplade med 15W – og det endda kun, hvis man kaster penge efter den nye MagSafe-oplader. Alternativt må du nøjes med det halve.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Både OnePlus 9 og 9 Pro lader til at få trådløs opladning; men det er kun den dyrere 9 Pro, der får 45W-opladning.

Et andet rygte, der har samme udspring, hævder at OnePlus vil give begge telefoner mulighed for omvendt trådløs opladning; den giver mulighed for at oplade eksternt udstyr – eksempelvis trådløse hovedtelefoner – ved at placere dem på telefonens bagside. OnePlus introducerede omvendt trådløs opladning med 8 Pro.

Omvendt trådløs opladning er generelt temmelig langsomt, i forhold til en almindelig trådløs oplader, men kan være rart at have i en snæver vending.

Det er stadig uvist hvilke andre specifikationer de kommende OnePlus 9’ere vil få, men i midten af december lækkede billeder af telefonen – og de indikerer, at den får skærme med 120 Hz opdatering. Skærmen har en opløsning på 2.400 x 1.080 pixels (Full HD+) og formatet er 20:9. Batteriet bliver angiveligt på 4.500 mAh.

De nye OnePlus-telefoner vil sandsynligvis blive præsenteret til marts eller april.

Artiklen fortsætter efter annoncen

[OPDATERING 06.01.2020] Har ændret teksten. Også OnePlus 8 Pro har omvendt trådløs opladning.

Du læser iNPUT – magasinet om teknologi. Husk at tjekke vores hjemmeside, for at læse de seneste nyheder, følg os på Facebook og tjek de seneste videoer på vores YouTube-kanal.

Back to top button