AnmeldelseHovedtelefoner

OnePlus Bullets Wireless

Det nye headset fra OnePlus er blevet revet ned fra hylderne. Vi har endelig fået fat i et par Bullets Wireless.

OnePlus har indtil videre udgivet telefoner, som har vist sig at leve op til sit ry, hvor man får en fremragende smartphone til en rigtig fornuftig pris. Da OnePlus i maj præsenterede OnePlus 6, kunne de også præsentere deres nye trådløse headset Bullets Wireless. Da de endelig kom til salg, blev de revet væk fra hylderne, og vi har omsider fået fat i et par til anmeldelse.

Sparsomme materialer

Jeg må indrømme, at jeg blev en smule overrasket over materialerne, da jeg først åbnede æsken – og ikke på den gode måde. Selve nakkestøtten føles rimelig solid, og den er sådan set behagelig at behandle og have siddende om nakken. Ledningerne, der fører op til hovedetelefonerne, føles derimod ikke særligt solide, og det samme gør sig gældende for hovedetelefonerne. Til prisen er det måske unfair at forvente meget mere, men det skal uden tvivl med i overvejelserne. Som fodnote skriver OnePlus, at Bullets Wireless kan tåle sved og vandstænk, men det er uden en officiel IP-certificering.

God pasform

Pasformen betyder vanvittig meget, og her mener jeg, at OnePlus har gjort et godt stykke arbejde. Nakkestøtten hjælper med at undgå for meget vægt i hovedetelefonerne, som ofte kan være et problem med trådløse headsets. Derudover kommer der inkluderede vinger og ørepropper i forskellige størrelser – altså er det svært ikke at finde et match der passer. Især på løbeturen bliver det tydeligt, at dette headset ryger ingen vegne. Men en god pasform har sin pris. Efter et par timers brug har ørene altså brug for en lille hvilepause.

Bassen i fokus

Til prisen er jeg godt tilfreds med lyden i Bullets Wireless. Lyden er rimelig klar og bassen er meget behagelig. Det jeg hæfter mig ved er, at bassen ikke bliver mudret, selv når man afspiller den bastunge musik. Skruer man godt op for volumen, kan lyden godt blive lidt diskant. Generelt savner jeg, at der fandtes en dedikeret app, så man kan justere lydprofilen, til det man lytter til. Til denne pris er det dog ikke et kritikpunkt.

10 minutter er nok

Man må bare tage hatten af for OnePlus, når det gælder hurtig opladning – også kendt som Dash Charge. Teknologien, der bruger USB type C (jubiii), er overført til Bullets Wireless, og det er en sand fornøjelse. Efter 10 minutters opladning, var der nok til 4-5 timers afspilning, og batteriets fulde kapacitet giver 8 timer. Der er altså fokus på at give et hurtigt boost, mens de sidste timer tager lidt ekstra tid – god prioritering. Man skal bare huske at bruge en OnePlus oplader.

Det skal dog lige nævnes, at den batteri-indikator man ser på telefonen, ikke viser den rette mængde. Her er jeg flere gange blevet ført bag lyset. For eksempel viste den, at der var 30 procent tilbage, hvor der blot skulle gå fem minutter mere, og så havde jeg kritiske 10 procent. Måske en opdatering kan klare det, OnePlus?

Smarte funktioner

De to hovedetelefoner har magneter siddende på bagsiden, som giver en række smart muligheder. I første omgang slukker headsettet, når man sætter magneterne samme, og forbinder automatisk når man adskiller dem. Har man en OnePlus 5 eller nyere, så har man mulighed for at aktivere “automatisk afspilning”. Det betyder, at musikken starter igen, når man adskiller magneterne.

En funktion jeg holder meget af, er oplæsning af navn på den der ringer, så man slipper for at tage telefonen op af lommen. En funktion jeg kun ellers har prøvet på Apple AirPods.

OnePlus leverer, endnu en gang, et godt produkt i Bullets Wireless. Selvom ledningerne skar mig lidt i øjnene, så er det ikke en dealbreaker. Der er helt klart mest at komme efter som OnePlus bruger, men andre vil bestemt også kunnen få glæde af det. Det er godt at se, at OnePlus fortsætter med at producere produkter der ikke prøver på for meget, men sørger for, at de basale ting fungerer rigtig godt med et lille drys af smarte funktioner og hurtig opladning.

OnePlus Bullets Wireless

Design
Funktioner
Ydelse
Pris

PRIS: 599 KR.

Et headset der gør de basale ting godt, har smarte funktioner, lynhurtig opladning og er til at betale.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.