fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

OnePlus sænker priserne på Nord-modellerne

OnePlus har sænket de i forvejen ret lave priser på billigserien Nord. Der går rygter om, at en ny model er på vej.

Det er blevet endnu billigere at få en OnePlus Nord-telefon i lommen. Kineserne har barberet prisen på de to billigste modeller i serien, 5G-telefonen OnePlus Nord N10 og den mindste model med navnet N100.

Årsagen til prisfaldet kendes ikke, men det rygtes, at der er en helt ny Nord-model på vej – og at OnePlus vil have “ryddet ud i lageret” inden den lanceres.

Artiklen fortsætter efter annoncen

5G-telefonen Nord N10 blev lanceret i november måned til en vejlendede udsalgspris på 2.499 kroner. Den er blevet 500 kroner billigere og kan nu købes for 1.999 kroner uden abonnement. Bevares, det er ikke noget flagskib; som vi skrev i vores anmeldelse – som du kan læse her – minder den påfaldende om en telefon med et par år på bagen. Hvis man altså ser bort fra 5G-forbindelse.

Indstigningsmodellen Nord N100 var, med en prislap på 1.399 kroner, i forvejen billig, men nu er den blevet endnu billigere. 999 kroner må man slippe, for at tage telefonen med sig hjem.

Ny 5G-model på vej

Ifølge rygterne vil den nye model i Nord-serien også være 5G-udrustet. Den får efter sigende navnet OnePlus Nord N1 5G og skal med tiden helt afløse N10’eren.

OnePlus forventes også at præsentere sine tre nye flagskibsmodeller i OnePlus 9-serien i næste måned, nemlig OnePlus 9 Lite, OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro. Sidst forventes de at lancere en telefon med navnet OnePlus Nord SE.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button