×
TeknologiTophistorie

Outlook er blevet gratis for Mac-brugere

Microsoft har gjort Outlook gratis at bruge på Mac-computere. Der er hverken behov for licens eller Microsoft 360 abonnement.

Microsoft Outlook har i flere årtier været et af de mest udbredte mail-programmer til Windows-computere. Det har også eksisteret til Mac-computere, men her har det ikke slået voldsomt igennem. Måske er det derfor, Microsoft nu meddeler, at Outlook for Mac er blevet fuldstændig gratis.

Der er hverken behov for licens eller abonnement på Microsoft 360. Programmet kan frit hentes via Mac App Store.

Outlook understøtter flere e-mail-udbydere, inklusive Gmail, iCloud, Yahoo Mail og andre, med en samlet indbakke og universel søgefunktion tilgængelig. App’en blevet optimeret til Macs med Apple-siliciumchips.

Outlook
Eksempel på notifikationer, widgets og menuen på macOS (foto: Microsoft).

Microsoft redesignede programet til macOS i 2020, og app’en understøtter Notification Center-widgets, Handoff mellem macOS og iOS og mere.

Microsoft fortæller mere om, hvad programmet har at byde på, på denne hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.