×
Paramount+Tophistorie

Paramount+ åbner i Danmark 25. marts

Sammen med USA og Sydamerika er Norden blandt de første markeder, der får adgang til den nye globale Paramount+ streaming-tjeneste.

Fra den 25. marts får seere i Danmark og resten af Norden adgang til endnu en bunke af underholdning, når den nye streaming-tjeneste Paramount+ lancerer. ViacomCBS Inc. har netop annonceret, at deres længe ventede streamingtjeneste bliver tilgængelig i USA den 4. marts 2021, i Syd- og Mellemamerika den 4. marts 2021 samt i Danmark og resten af Norden den 25. marts 2021.

Tættere på lanceringen vil der løbende blive annonceret nyt indhold og nye titler til tjenesten.

“Fælles for alt indholdet på Paramount+ er, at det bygger på ViacomCBS’ lange arv om historiefortælling i verdensklasse, og at der vil være noget for alle,” hedder det i en pressemeddelelse.

En af de nye originale titler, der allerede er blevet afsløret, er The Offer, en serie, der handler om tilblivelsen af en af de største filmklassikere fra Paramount nogensinde, The Godfather. Serien er lige nu i gang med at blive produceret, og de ti episoder er skrevet og produceret af den Oscar- og Emmy-nominerede serieskaber, Michael Tolkin. Andre titler, der er under produktion, er programmerne Behind The Music fra MTV samt “true crime”-serien The Real Criminal Minds.

Fra den 25. marts bliver Paramount+ desuden det eksklusive hjem for alle kommende Showtime-premierer. Kommende titler inkluderer dramaet First Ladies, hvor Oscar-, Emmy- og Tony-vinderen Viola Davis ud over at producere serien også spiller førstedamen Michelle Obama. Andre kommende Showtime-premierer er filmen Halo, baseret på det populære Xbox-spil af samme navn, samt American Rust.

Der er endnu ingen oplysninger om abonnementspriser.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.