×
GadgetsTophistorie

R.U.M. har NFC-chip og er lavet af gamle Carlsberg-beholdere

R.U.M. stolen fra Wehlers ECO systemet er fremstillet af genanvendt plast fra fiskenet og Carlsbergs fadølsbeholdere. Den har også NFC-chip.

Hvor er den plast, stolens sæde er lavet, af samlet op? Og Hvornår? Det er bare nogle af de informationer, der ligger gemt i R.U.M stolen, som er en del af Wehlers ECO-system.

Ved at holde mobiltelefonen hen til stolen, kan man se, hvornår stolen er produceret, og hvornår den blev solgt. Hvis du sælger stolen, kan du overføre ejerskabet til den nye ejer. Dermed kan du følge din stols historik og den bæredygtige rejse, den gennemgår.

En “sideeffekt” af Wehlers ECO-system er også, at din stol har en indbygget tyverisikring. Fordi du med din mobiltelefon øjeblikkelig kan se, om sælgeren i virkeligheden er ejer af stolen. Eller om der er tale om et kopiprodukt.

Wehlers møbelkollektion er lavet af recirkulerede materialer. R.U.M Carlsberg-stolen, som er skabt i et samarbejde med Carlsberg, har eksempelvis sæde og ryg fremstillet i genanvendt plast fra Carlsbergs fadølsbeholdere og fiskenet.

Wehlers ECO
Henrik Holm holder øje med, om der skyller flere stole i land …

Wehlers Eco-system giver køberen en indsigt i deres møbel, som er helt enestående. I stedet for at tale om bæredygtighed for den samlede produktion, tager vi den cirkulære tanke til et nyt niveau, hvor alle kan følge det enkelte produkt. Det er en unik dokumentation af vores mission: at genanvende, genbruge og reparere for at sikre, at det plast, vi samler ind, aldrig ender i havene igen, siger stifter af Wehlers Henrik Holm.

Wehlers R.U.M. l Carlsberg stole er i butikkerne fra i dag og koster 2.895 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.