×
Gaming

Find din indre superhelt frem i ‘Injustice 2’ kvit og frit

Det er nu muligt at downloade en gratis prøveversion af Injustice 2 til PS4 og Xbox One fra den 14. til 18. december

NetherRealm Studios’ meget anerkendte og mest solgte spil, Injustice 2, kan nu downloades i en gratis prøveversion, som vil være tilgængelig fra den 14. til 18. december 2017. Denne gratis udgave vil kun være tilgængelig til PS4 og Xbox One, men vil til gengæld give spilleren mulighed for at opleve alle aspekter i spillet, herunder kapitel 1 til 3 i spillets fordybende historie. Alle multiplayer- og onlinemuligheder vil også være tilgængelige samt alle standardfigurerne med undtagelse af Brainiac.

Derudover giver prøveversionen også mulighed for at vælge udvalgte DLC figurer i singleplayer mode. Det fulde spil vil desuden kunne købes med 50% rabat under prøveperioden.

Progression bliver overført til det fulde spil

Da spillet åbner for mange aspekter, kan man selvfølgelig også godt level sin figur op og åbne for forskellige muligheder for progression i spillet. Og hvis man beslutter sig for at købe det fulde spil, vil ens progression fra prøveversionen blive overført, hvis man bare bruger den samme konto.

Injustice 2 har en stor palette af DC superhelte og supervillains og giver dermed spilleren mulighed for at opbygge den ultimative udgave af sin foretrukne DC figur.

Det fulde spil findes til PS4, Xbox One og PC, og det har i øjeblikket følgende DLC karakterer: Red Hood, Sub-Zero, Starfire, Black Manta, Raiden, Hellboy og The Atom.

Læs mere om Injustice 2 og eventen her

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.