×
Gadgets

Konkurrence: Vind BeoPlay H4 hovedtelefoner og A1 højttaler fra vinterkollektionen

Vinteren nærmer sig, og kulden trænger sig på. Men vi kan måske hjælpe en heldig læser med at varme sig til lidt god musik.

B&O Play laver noget af det bedste lyd i den lækreste indpakning – du kan selv læse anmeldelserne af A1 her og H4 her. Og de to produkter kan du nu vinde i vores store vinter-Facebook konkurrence!

Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er at smutte forbi vores Facebook side og fortælle i kommentarerne til konkurrenceopslaget, hvordan de to produkter vil kunne gøre din vinter bedre! Vi vælger det sjoveste, sødeste eller mest unikke svar og belønner altså vedkommende med vellyd!

Vi vælger vinderen om en uge, fredag d. 23 november og kontakter vedkommende igennem Facebook (Husk at du enten skal have liket iNPUT eller tjekke din “andet”-indbakke den dag!)

H4 og A1 har en samlet værdi af 4.298 kr.

 

Konkurrencen er ikke købsbetinget. Ansatte hos iNPUT og BeoPlay samt familier til ansatte kan ikke deltage. Præmien kan ikke veksles til kontanter. Konkurrencen er ikke associeret med Facebook på nogen måde.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.