GadgetsTophistorie

Rygte: OnePlus 10 og 10 Ultra er på vej

Ifølge et nyt rygte er der to nye modeller på vej fra OnePlus: OnePlus 10 og 10 Ultra.

OnePlus 10 Pro landede for kort tid siden her i Danmark. Dette år blev der dog ikke lanceret en “standard” OnePlus 10-model ved siden af Pro-versionen.

Nye rygter peger dog på, at OnePlus har planer om at lancere OnePlus 10 om ikke så længe.

Begrænset tilgængelighed for OnePlus 10

Lanceringen af OnePlus 10 bliver dog ikke som vanligt, grundet en “limited release”, ifølge Yogesh Brar på Twitter. Præcis hvad denne begrænsede tilgængelighed betyder, er dog endnu uvist, men den bliver muligvis kun lanceret i ét eller få lande.

Ydermere vil telefonen ikke blive drevet af Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-chipsettet, ligesom OnePlus 10 Pro, men i stedet en tilsvarende high-end Dimensity 9000-chip fra MediaTek.

Se Tweetet herunder.

Ny topmodel på vej: OnePlus 10 Ultra

På samme tid siges det også, at OnePlus udvider programmet med en ny topmodel, med navnet OnePlus 10 Ultra. Telefonen forventes at blive den mest eksklusive model i 10-serien.

OnePlus har ikke bekræftet at vi ser en OnePlus 10 og 10 Ultra, så rygtet skal selvfølgelig tages med et gran salt.

Læs også: VanMoof introducerer nye high-tech elcykler: S5 og A5

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.