×
DRTVTophistorie

Sådan får du DRTV på dit Android-fjernsyn

Nu kan du se DRTV på dit Android TV-fjernsyn. Det sker i en betaversion, som ifølge DR finpudses hen over sommeren. Her kan du se hvordan.

Har du en fladskærm baseret på Android TV, behøver du ikke længere caste DRTV til skærmen. DR har nemlig udgivet en Android TV-app, der kan installeres direkte på tv’et. I første omgang er der tale om en beta-version, der skal finpudses med brugernes hjælp hen over sommeren.

– I takt med at streaming på store skærme bliver mere og mere udbredt, har vi også modtaget flere ønsker om DRTV til Android TV, så det er vi glade for at imødekomme nu, forklarer Mikkel Müller, der er underdirektør i DR Teknologi.

Android TV understøttes af flere typer fjernsyn og tv-bokse. Det er blandt andet Sony TV med Android, Philips TV med Android og B&O TV med Android.

Det er ikke første gang DR benytter strategien med at få brugerne til at teste produkter. For et år siden åbnede DR for en betatest / ”forpremiere” på det nye DRTV, der blev genopbygget helt fra bunden for at kunne konkurrere mod Netflix og andre streamingtjenester. Dengang krævede det tilmelding. Denne gang skal man bare hente app’en ned på tv’et og installere den. Det foregår således:

Sådan får du DRTV på dit Android-tv

  • Tilgå Google Play Store via dit Android TV og søg på DRTV
  • Søg på “DRTV – Android TV” og download
  • DRTV er nu klar til brug

– Konceptet med at tilbyde en næsten færdigudviklet app til brugerne for at få deres input til den endelige løsning fungerer godt. Der er ingen tvivl om, at brugernes input er meget værdifulde for os, siger Mikkel Müller.

Den næste måneds tid bruges brugernes feedback til at justere og fejlrette Android TV-version af DRTV. Foretrækker man at vente med at installere app’en på sit Android TV til den endelige version, forventes den klar i løbet af sommeren.

DRTV er tilgængeligt via iOS, Android til mobil, pc/mac, Apple TV, Hbb TV, Playstation, Waoo Box og nu også Android TV.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.