fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Samsung fikser Galaxy S20 kameraproblemer

Samsung er ved at være klar med en kamera-specifik opdatering, der skal fikse problemerne med autofokus på Galaxy S20 modellerne.

Der er godt nyt, hvis du har været ude og investere i Samsungs seneste flagskib. Som vi slog fast i vores anmeldelse, er Samsung Galaxy S20 en virkelig fremragende telefon, men den lider af nogle småproblemer i kameraafdelingen. Samsung var hurtigt ude og love bod og bedring – og nu er rettelserne klar til brugerne via en softwareopdatering.

Ifølge SamMobile fokuserer opdateringen primært på kameraet og autofokusproblemerne. Kamera-app’en opdateres til version 10.0.01.98. Opdateringen er endnu ikke tilgængelig for alle brugere, og kan ikke hente automatisk over the air. I stedet skal opdateringen installeres via Samsung Smart Switch, fortæller sitet. Det må dog være et spørgsmål om tid, inden opdateringen dukker op på vanlig OTA-vis.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er anden gang siden lanceringen i slutningen af februar, at Samsung må opdatere Galaxy S20’erne. Da telefonen ramte anmelderne, kom der klager over, at autofokus-funktionen var for langsom – og det skulle den nye opdatering altså rette op på. Problemet var mest udbredt på Galaxy S20 Ultra.

Som nævnt er opdateringen endnu ikke tilgængelig på ”vanlig vis”, men kan hentes – eksempelvis via SamMobile – og installeres manuelt. Når den engang ruller ud via OTA, kan opdateringen installeres ved at åbne for Indstillinger, besøge Software-opdateringer og klikke på Hent og installer.

Back to top button