Gadgets

Samsung teaser foldbar telefon i ny video

Fremtiden folder sig ud. Sådan teaser Samsung i en nyligt udsendt video for deres kommede Galaxy S10 Unpacked-event.

Nu er der ikke længere nogen tvivl: Samsung er klar til at løfter sløret for en ny sammenklappelig telefon med foldbar skærm. Med teksten “The Future Unfolds” – fremtiden folder sig ud – lægger Samsung an til præsentation i en ny video, der henviser til deres Unpacked-event den 20. februar, hvor også de nye Galaxy S10-modeller vises frem. Videoen kan ses herover.

Det er dog temmelig usandsynligt at den foldbare model bliver en Galaxy S10-model. I stedet forventer nettets rygtesmede, at der bliver tale om en selvstændig model – måske den rygtede Galaxy Beyond X?

Vi har lavet en artikel, med alt vi ved om de nye Galaxy S10-modeller, som kan læses her.

Huawei
Også Huawei har foldbare ting i vente.

Samsung er ikke ene om at barsle med en holdbar telefon. Også ærkerivalen Huawei har noget foldbart i ærmet, som vises frem på et event fire dage senere, den 24. februar.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.