×
Gadgets

Ny læk: Samsung S10e ligner iPhone X uden “notch”

Samsung S10e bliver uden buede kanter og får "kun" med to kameraer.

Samsung gør klar til den helt store lancering senere på måneden når de d. 20 lancerer deres nye serie af telefoner. Vi har tidligere skrevet om de nye S10 modeller, men nu er der flere nyheder om den “mindste” af de nye telefoner – og den kommer ikke til ligne storebrødrene hvis de nye lækkede billeder viser sig at være ægte.

Ligner iPhone X

I modsætning til storebrødrene dropper e-modellen de buede kanter og bliver helt flad – præcis som iPhone X og XS. Det vil være en kærkommen forandring for dem der synes de buede kanter er irriterende og gør telefonen svær at holde på.

Ingen “notch”

Den berømte “notch” – altså udskæringen til kameraet i toppen er derimod helt væk og erstattet af et lille hul, hvilket betyder at man virkelig vil kunne se forskel på S10e og eksempelvis iPhone X.

Bagsiden vil være i glas og farverne er, ifølge lækket, “Pear White”, “Prisim Black”, og “Prism Green”. Skærmen er på 5,8″ – det samme som iPhone X. Fingeraftrykslæseren skulle efter sigende være integreret i power-knappen på siden, og der er to kameraer på bagsiden af telefonen.

Født med nyt styresystem

De nye Samsung telefoner – inklusiv selvfølgelig Samsung S10e – får formentlig allesammen den nye udgave af Samsungs styresystem, One UI som vi tidligere har skrevet om.

Dermed bliver det en helt frisk oplevelse når vi får den nye telefon i hænderne.

iNPUT er med til lanceringen af de nye Samsung telefoner, så giv os et like på Facebook siden – så får du altid nyheder og anmeldelser af det nyeste gear!

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.