Gadgets

Galaxy S10-læk viser integreret fingeraftryksscanner

Nye billeder viser at Galaxy S10 får fingeraftrykslæser i skærmen og mulighed for at oplade hovedtelefoner trådløst direkte fra telefonen.

Samsung lancerer sine kommende Galaxy S10-modeller ved et arrangement den 20. februar, men for hver dag der går, lækkes der flere informationer om enhederne. Dagens “afsløring” kommer i form af nye billeder, der bekræfter rygterne om, at enhederne får fingeraftryksscanner, der er integreret direkte i skærmen. Billederne er af Galaxy S10 og S10+ og viser, hvordan Samsung har valgt at integrere teknologien i skærmene.

Klik for større billede.

Billederne giver også et godt blik på “Galaxy O”-hullerne på fronten; et cirkulært på Galaxy S10 og et elipseformet på S10+. På bagsiden ses de forventede tre kameraer.

Et sæt billeder, der er blevet lækket af Roland Quandt fra WinFuture afslører desuden en speciel funktion på enhederne. Nemlig muligheden for såkaldt omvendt trådløs opladning, der gør det muligt at oplade eksempelvis Galaxy Buds-hovedtelefonerne trådløst ved at placere dem på S10’erens bagside. 

Galaxy Buds med ny trådløs opladeræske. Klik for større billede.

Galaxy Buds ligner til forveksling de eksisterende Gear Icon X hovedtelefoner, men har altså opbevaringsæske, der kan genoplades trådløst. De forventes at blive lanceret ved samme lejlighed.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.