×
HBO MaxStreamingTophistorie

Se det første klip fra The Last of Us-serien

Det anmelderroste Playstation-spil The Last of Us er undervejs som tv-serie hos HBO Max. Det første klip fra serien kan nu ses.

Playstation-spillet The Last of Us udkom tilbage i 2013 til stor ros fra både anmeldere og gamere. Nu har HBO Max skabt en ny serie på baggrund af spillet og dens efterfølger, som får premiere næste år. For første gang har de nu vist et lille smugkig på sagerne.

Det sker i et nyt såkaldt showreel, der viser hvad HBO Max har på tapetet det kommende år. Hvilket ikke er så lidt. Udover et kig på The Last of Us, så er der blandt andet nye sæsoner på vej af Succesion, The White Lotus, Barry og så er HBOs nye store satsnings House of the Dragon lige landet.

I den kommende serie følger vi hovedpersonerne Ellie og Joel i en postapokalyptisk verden, hvor al civilisation er borte efter en dødelig svamp, har gjort det af med det meste af menneskeheden. Serien fortæller om Joel, der bliver hyret til at smugle Ellie ud af en undertrykkende karantænelejr. Det bliver til en brutal rejse på tværs af USA, hvor de to skal samarbejde for at overleve.

I serien spilles de to hovedroller af henholdsvist Pedro Pascal (The Mandalorian, Game of Thrones) som Joel og Bella Ramsey (His Dark Materials, Game of Thrones) som Ellie.

https://www.youtube.com/watch?v=kWsY3DlLdIA&
Se smugkigget her – The Last of Us dukker op cirka 1:47 inde i videoen

Serien har ingen premieredato endnu, men dukker op på HBO Max i løbet af 2023.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.