fbpx

 

 

 

 

ElbilerTophistorie

Se med når Henrik Fisker afslører Fisker Ocean i dag

Klokken 17.45 i dag afslører Henrik Fisker den endelige udgave af elbilen Fisker Ocean. Du kan se præsentationen her.

Fisker Ocean konceptbilen blev vist frem allerede i januar 2020, men nu er Henrik Fisker langt om længe klar til at vise den endelige produktionsmodel frem for verden. Det sker ved et live-stream i forbindelse med LA Auto Show. Udsendelsen går i gang klokken 17.45 onsdag 17.11 og du kan se med nedenfor.

I en meddelelse skriver Henrik Fisker: “Klar til den STORE Fisker afsløring? Dette er, hvad du har ventet på – afsløringen af den produktionsmodne Fisker Ocean”. Han lover desuden at han vil afsløre både specifikationer, funktioner og yderligere detaljer om bilen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I forvejen ved vi, at bilen vil blive udstyret med batteripakker fra kinesiske CATL. De skal levere to typer af batterier til bilen. Den største batteripakke bliver af typen NMC (nikkel, magnesium, kobolt) mens en mindre batteripakke bliver af LFP-typen (lithium-ion phosphate).

Ifølge en pressemeddelelse vil batteripakkerne kunne oplades med op til 250 kW, ligesom de vil kunne oplades via det solpaneltag som Fisker Ocean kan købes med.

Vi ved også, at Fisker Ocean skal bygges af canadiske Magna International og produktionsstarten er sat til 17. november 2022 – altså om præcis et år. Vil du ikke se med her, kan du følge præsentationen direkte på Youtube.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button