fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Sonos Roam – flere nye tricks

Der er lækket flere oplysninger om funktionerne i Sonos Roam. Blandt andet introduceres en helt ny 'byt lyd'-funktion.

På tirsdag præsenterer Sonos en ny højttaler, men for allerede for et par dage siden slap informationerne ud. Nu har websitet The Verge skaffet endnu flere oplysninger om Sonos Roam, som den nye højttaler hedder.

Roam vil introducere to nye funktioner, der (endnu) ikke findes på andre af amerikanernes højttalere. Først og fremmest bliver det muligt at sende musik via Bluetooth fra mobilen til Roam, der så kan videredistribuere musikken til alle andre enheder i dit Sonos-system.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det kan lade sig gøre, fordi Sonos Roam kan have både wifi og Bluetooth-forbindelsen aktiv på samme tid. På Sonos Move skulle man vælge mellem Bluetooth eller wifi.

Den anden nye funktion hedder ‘Sound Swap’. Hvis play/pause-knappen holdes nede, sender Roam det, man lytter til, videre til en anden Sonos-højttaler i nærheden. The Verge gætter på, at der bruges Bluetooth LE til at lokalisere den højttaler, der er tættest på.

Men det vil betyde, at ikke alle Sonos-højttalere kan være med i legen; kun den seneste generation, der har indbygget Bluetooth-forbindelse.

Til gengæld kunne det være en rigtig fin funktion at have, hvis der på et tidspunkt kommer et sæt Sonos-hovedtelefoner … og det går der voldsomme rygter om.

Automatisk Trueplay

Det er også interessant, at Sonos Roam angiveligt vil have automatisk Trueplay, lige som Move. Ved hjælp af de indbyggede mikrofoner tilpasses lyden automatisk til omgivelserne.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Sonos Roam
Dette er angiveligt den trådløse oplader til Roam (foto: The Verge)

The Verge kan desuden oplyse, at Sonos Roam får IP67-certificering, hvilket betyder, at højttaleren teoretisk kan være nedsænket en meter under vandoverfladen i op til en halv time uden at skade.

Det oplyses også, at den lille højttaler ikke vil kunne bruges som baghøjttalere i en surroundopsætning med eksempelvis Sonos Arc. Den billigste løsning til den fornøjelse er forstsat Sonos | Ikea Symfonisk reolhøjtaleren.

Sonos Roam lanceres officielt på tirsdag. Den forventes at få en pris på omring 1.399 kroner. Læs mere om specifikationerne i denne artikel.

Artiklen fortsætter efter annoncen Disney+
Back to top button