×
GamingTophistorie

Sony klar med endnu en stor softwareopdatering til PS5: SSD-udvidelse er nu tilgængelig

Sony har meldt sig klar med endnu en stor softwareopdatering til PS5 – nu er der blandt andet åbnet op for udvidelse af den interne SSD.

3D Audio på PS5 er nu også muligt på TV-højtalere eller et anlæg, hvor det førhen kun fungerede på headsets. Brugerfladen er desuden blevet forbedret med nye funktioner og PlayStation-appen har også fået nye funktioner.

“Vi er glade for at lancere vores anden store PS5-systemsoftwareopdatering til alle PS5 -ejere globalt. Opdateringen indeholder en række forbedringer til PS5-konsoloplevelsen samt 3D-lydunderstøttelse til indbyggede tv-højttalere. M.2 SSD-lagringsudvidelse er nu også muligt, som gør PS5-spillere i stand at gemme og spille PS5-spil, PS4-spil og medieapps direkte fra det udvidede højhastighedslager.” Lyder det fra Sony

Den store opdatering startede ud som en beta i august måned, hvor personer tilmeldt dette program, kunne teste softwaren. Læs mere om dette her: Sony åbner op for intern SSD-udvidelse til PS5 i seneste beta-software.

Sony stiller krav til den interne M.2 SSD

En af de mest ventede features er udvidelse af den interne lagerplads via. en M.2 SSD. PS5 kommer med en SSD på 825GB, hvor systemsoftwaren “æder” en god del af pladsen. Reelt har man kun omtrent 665GB tilgængelig. Den eneste måde hvorpå man kan få ekstra plads til sine PS5-spil er ved at installere en M.2 SSD, som opfylder Sonys krav. Nederst i artiklen finder du også en video der viser, hvordan man installerer en M.2 SSD i en PS5.

Her er en række SSD’er der lever op til de anbefalede krav fra Sony. En varmespreder (heatsink) anbefales, grundet varmeudviklingen. Tredjeparts heatsinks kan i flere tilfælde tilkøbes.

  • WD Black SN850 (findes med eller uden heatsink)
  • Samsung 980 Pro (findes ikke med heatsink)
  • Gigabyte Aorus NVMe Gen 4 7000S (med heatsink)
  • Crucial P5 Plus (findes ikke med heatsink)
  • Seagate FireCuda 530 (findes med eller uden heatsink)

Opdateringen er tilgængelig og kan downloades nu.


Læs også: Xiaomis kommende flagskibstelefon får 120W opladning

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.