×
TeknologiTophistorie

Spotify tester nyt og billigt abonnement med reklamer: Spotify Plus

Spotify er i gang med at teste et nyt og billigt abonnement med reklamer - abonnementet hedder Spotify Plus.

Spotify er i gang med at teste et nyt og billigt abonnement med reklamer – abonnementet hedder Spotify Plus.

Spotify Plus koster lige under en dollar pr. måned, hvilket gør det mange gange billigere end Premium-abonnementet. Med den lave pris bliver man dog stadig mødt med reklamer. Sammenlignet med den gratis udgave, kan man springe så mange reklamer over, som man vil, i modsætning til seks per time. Med Plus har man også muligheden for at spille hvilken som helst sang og man er derfor ikke bundet til at shuffle sangene.

Læs også: Spotify åbner endelig op for download af musik til Apple Watch

Det er endnu uklart om Plus-abonnementet indeholder flere fordele, eksempelvis afspilning med højere bithastighed, eller download af sange til offline afspilning. Ikke desto mindre, virker Spotify Plus til at være en fornuftig og billig opgradering over den helt gratis udgave, der har mange begrænsninger. Prismæssigt ligger Plus-udgaven også langt væk fra Premium-abonnementet, sådan det stadig giver mening.

Indtil videre er Spotify Plus kun tilgængelig som en test for et “begrænset antal” brugere, ifølge The Verge. Der er heller ingen bekræftelse på, hvorvidt det rulles ud som et officielt abonnement.


Læs også: Google klar med egenudviklet chip til Pixel 6 og Pixel 6 Pro

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.