×
StreamingTophistorie

Streaming er det første der ryger, når vi presses på økonomien

Når vi danskere presses på pengepungen, er streaming, aviser og bog-abonnementer det første vi sparer væk. Det viser ny undersøgelse.

Stigende priser på benzin, varme og madvarer kan mærkes hos danskerne. Men hvad sparer man væk først, hvis det ikke er nok at gå efter tilbud eller skrue ned for varmen, for at få budgettet til at hænge sammen? En ny undersøgelse lavet i LB Forsikrings medlemspanel viser, at streaming og tv-abonnementer er udsatte poster.

Hele 7,8 procent af de adspurgte har faktisk allerede afbestilt tv-abonnementer eller streaming-tjenester. I alt er det 24 procent, der har eller overvejer at gøre deres udvalg på tv’et mindre.

Hele 62 procent svarer, at de stigende priser på eksempelvis dagligvarer, varme og benzin påvirker deres husholdningsbudget i nogen eller høj grad. Samtidig svarer 36 procent, at de bruger mellem 10-19 procent mere på hverdagsudgifter nu end for et år siden. 23 procent svarer, de bruger mellem 20-29 procent mere.

– Der er ingen tvivl om, at rigtig mange danskeres økonomi er presset lige nu. Mange af de ting man bruger i dagligdagen, er blevet dyrere. Det er ikke kun el i stikkontakten eller benzin til bilen, det er også dagligvarer som mælk, kød og mel. Så derfor er det naturligt, at man overvejer, hvor man kan spare, siger Philip Wegloop, koncerndirektør for Digitalisering, Produkt & Marked i LB Forsikring.

Også aviser eller bogabonnementer er nogle af de ekstraudgifter, der kan blive sparet væk. Her svarer 16 procent at de har sparet eller overvejer at spare det væk og 11 procent at de har eller overvejer at droppe sport og fitnessabonnementer.

Hvad værre er, for LB Forsikring, så overvejer næsten 10 procent også om forsikringer er et sted, der kan spares. Det er især er de yngre medlemmer under 30 år, der overvejer at droppe forsikringerne.

Hvad værre er, for LB Forsikring, så overvejer

Hele undersøgelsen kan læses her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.