×
ElbilerTophistorie

Supercharger V4 rykker tættere på Danmark

Den seneste generation af Teslas Supercharger-ladere rykkere tættere på Danmark. De første otte Supercharger V4 er nu indviet i Sverige.

Tesla åbnede den første europæiske Supercharger V4 ladestation i Europa i maj måned, og der er stadig langt mellem dem. Men med indvielsen af V4-opladere i Gardermoen i Norge og Härnösand, Sverige, er de trods alt rykket tættere på den danske grænse.

Mens Gardermoen åbnede i slutningen af september, er de otte V4-ladere i Sverige blevet indviet i weekenden.

Supercharger V4 laderne kan engang i fremtiden lade bilerne med op til 350 kW. Endnu har Tesla dog ikke aktiveret den højere ladeeffekt. Den er, som på de øvrige Supercharger-ladere topper på 250 kW.

En anden nyhed ved V4 er et længere ladekabel, der skal gøre det nemmere for elbiler fra andre bilmærker at lade på stationerne. Der er også betalingsterminal til kontaktløs betaling, men den er endnu ikke aktiveret. Betalingsterminal og prisoplysninger på ladeposten er krav fra EU.

oversigten over Supercharger-ladere kan man se, at Tesla har 16 nye ladsstationer på vej i Danmark. Det oplyses dog ikke på siden, om nogle af disse er V4-ladere.

Læs mere: Tesla åbner Supercharger V4 ladestation med kortlæser.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.