Gadgets

Svar telefonen ved at stikke fingeren i øret

Sgnl-armbåndet omdanner din fingerspids til en højttaler.

This section contains some shortcodes that requries the Jannah Extinsions Plugin. Install it from the Theme Menu > Install Plugins.

Alle messer har dem; de gale ideer. Her er en: Sgnl omdanner din fingerspids til en højttaler, så du kan tale i telefon, ved at stikke fingeren i øret. Seriøst.

Sgnl er et armbånd, der kobles til din smartphone. Når du foretager et opkald, sender armbåndet lyd fra håndledet og ud i fingrene, så du kan høre lyden ved at stikke fingeren i øret. En mikrofon på armbåndet sørger for, at modtageren også kan høre dig. Det er endda muligt at gemme fem favoritkontakter direkte i remmen, så du kan ringe hurtig op.

[tie_full_img]

[/tie_full_img]

Armbåndet er designet, så det kan bruges alene eller bruges som rem på et eksisterende smartwatch. Den er kompatibel med både Apple Watch, Samsung Gear og Pebble Time.

Forsalg i tusindevis

Nu synes du måske, det lyder en smule idiotisk, men adskillige tusinde mennesker har støttet op om ideen på Kickstarter, hvor armbåndet har samlet mere end 1,5 millioner dollars. Man undres.

Sgnl har op til syv dages standbytid – og taler du meget med din finger, går batteriet dødt efter fire timer.

Remmen er i handelen til marts og koster 249 dollars – herhjemme vil den nok koster knapt to tusinde kroner. Læs mere om krabaten hos mysgnl.com.

Peter Engels Ryming

Var med til at starte Danmarks første gadgetmagasin Gear i 2003 og var chefredaktør for magasinet indtil starten af 2009. Samtidig leverede han i en årrække test af forbrugerelektronik til Ekstra Bladet. Har også været redaktør på den danske udgave af T3.

Skriv et svar

Close

Du bruger en Adblocker

Vi lever af annoncer, så overvej venligst at slå din adblocker fra.