Viaplay

TDC dropper fusion med MTG Group

Der bliver alligevel ikke nogen ny skandinavisk underholdningsmastodont ud af Yousee og MTG Group

Der bliver alligevel ikke nogen ny, stor nordisk underholdningsgigant bestående af blandt andet Yousee, TV3 og Viaplay. MTG har i dag meddelt i en pressemeddelelse, at TDC ikke ønsker at købe MTG Group alligevel. Det sker bare to uger efter at fusionen blev meddelt.

“Modern Times Group, MTG, er blevet informeret af TDC om, at dets bestyrelse agter at tilbagetrække sin anbefaling af den underskrevne aftale med MTG om at fusionere Nordic Entertainment (MTG’s nordiske tv-forretning, red.) og MTG Studios (30 tv-producenter i 17 lande, red.) med TDC Group,” står der i meddelelsen.

Overtages af pensionskasser

Det er samtidig kommet frem, at et konsortium bestående af pensionskasserne ATP, PKA og PFA og den australske investeringsbank Macquarie har ønsket at købe TDC. Konsortiet har ifølge Ritzau planer om opgradere det danske fibernet og investere kraftigt i at gøre TDC til leverandør af internetforbindelser i international topklasse. Der er ikke plads til MTG Group i disse planer.

Læs også: YouSee og Viaplay fusionerer til ny underholdningsgigant

Peter Engels Ryming

Var med til at starte Danmarks første gadgetmagasin Gear i 2003 og var chefredaktør for magasinet indtil starten af 2009. Samtidig leverede han i en årrække test af forbrugerelektronik til Ekstra Bladet. Har også været redaktør på den danske udgave af T3.

Skriv et svar

Close

Du bruger en Adblocker

Vi lever af annoncer, så overvej venligst at slå din adblocker fra.