×
TeknologiTophistorie

TDC Erhverv giver kunder fri data hele sommeren

TDC Erhverv forkæler kunder med et One+ mobilabonnement med fri data i Danmark hele sommeren.

Nu er det slut med at spørge efter wifi-koden på hotellet eller campingpladsen. TDC Erhverv giver nemlig kunder med et One+ mobilabonnement med data fri data i Danmark hele sommeren.

Danskerne er generelt storforbrugere af data på mobilen. Under coronapandemien accelererede tendensen med en stigning i det samlede dataforbrug på 30-40 procent om året. TDC Erhverv oplever desuden, at dataforbruget er i særlig høj kurs om sommeren. Sammenligner man for eksempel juli sidste år med en gennemsnitlig måned samme år, steg dataforbruget med 15 procent blandt kunder med et One+ mobilabonnement med data.

For at sikre at IT-chefen ikke får grå hår af at godkende nye datapakker for at følge med medarbejdernes høje dataforbrug i sommermånederne, giver TDC Erhverv derfor både nye og eksisterende kunder med et One+ mobilabonnement fri data fra den 1. juni til 31. august.

– Vi kan se, at dataforbruget stiger hen over sommeren, hvor folk er mere væk hjemmefra end sædvanligt. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde kunder med et One+ mobilabonnement med data frit dataforbrug hele sommeren, siger John Henriksen, CEO hos TDC Erhverv.

Det gælder naturligvis på hele TDC-netværket inklusive 5G. Mobilnetværket fra TDC Net blev i april måned, for syvende gang, kåret som Danmarks bedste.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.